Äntligen, äntligen så blev det då dags för semester. Senaste veckorna har bara varit jobb jobb och jobb. Så det var nästan skönt att sätta sig på flyget för en tio timmars flyg tur och bara slappa, jag säger nästan för tio timmar är liite länge å sitta still. Särskilt då resmålet är så sjukt spännande som Tokyo. En stad jag aldrig varit i och som jag bara hört massor med bra om. Å efter ett par dagar här har jag inget att klaga på utom möjligen temperaturen... kanske. Än så länge har vi bara gått runt myst och tittat på; en massa elektronik, tempel, och roliga kläder (som tyvärr eller tur nog inte finns i min storlek). Åsså har vi ätit förstås, gott och mycket. Jag ska försöka mig på att berätta om det senare, men nu är det dags för efterrätt, yey!
Tidigare kvällar har vi varit för mätta eller för trötta för dessert men i kväll tog vi en prommis efter maten och hamnade i Lumine gallerian (Shinjuku station) där vi hittade ett litet fik "La petit mercerie" som hade de mest ljuvliga små bakelser så jag var bara tvungen att prova. Fiket är ganska litet med några bord och bar mot fönstren så man kan titta ut på torget nedanför. Förutom bakelser så serverar de även mindre maträtter, pasta och mackor. Men vi var där för godis! Jag tog en Choco Mont-Blanc, choklad botten, brownie botten, två (eller tre) olika choklad mousse, jordgubbsgele och färska hallon. Mums mums, grymt god! Men kanske lite i största laget om du ätit innan. P valde en Sakura & Berry, socker kaka, jordgubbs (och vanilj?) mousse, vaniljkräm, grädde, jordgubbar och jordgubbsgele (el sylt?). Också grymt god, lite lättare då den hade mindre "botten material" och mer "fluff" men en varning den var väldigt söt.
Sakura Berry som tårta |
2 kommentarer:
finblogg!!!! :D
Mums, de ser helt fantastiska ut!
Skicka en kommentar