2011-02-13

En annan tid, ett nytt liv?Det senaste halvåret har så mycket hänt och mitt liv har förändrats både positivt och negativt. Det kommer aldrig bli som det varit förut.
Jag har upplevt ofattbar sorg och saknad när jag förlorade min älskade mamma i cancer, och jag får kämpa för att inte gråta när jag skriver detta. Det lämnade mig med ett hål i mitt hjärta som jag inte vet hur det nånsin ska fyllas.
Jag har varit otroligt glad och lycklig när vi, min fantastiska pojkvän och jag, köpte och flyttade till ett underbart hus. Vi trivs otroligt bra och vill helst inte alls gå hemifrån. Vi har ett stort, ljust och härligt kök, å jag hoppas att min "cooking spark" kommer tillbaka efter en låång matlagnings depression.

Som matbloggare var 2010 en "all time low" på antalet bloggposter, något som jag hoppas kommer gå över snart. Jag har alltid tyckt om att baka och laga mat men under en längre tid så har jag inte känt vare sig motivation eller driv att göra något annat än det allra nödvändigaste i köket. Men med mitt nya fina kök så hoppas jag att gnistan kommer tillbaka snart, det är helt enkelt för fint för att inte användas ordentligt. Så jag hoppas, men lovar inte, att snart kommer det finnas något matnyttigt att läsa här.

Kram!

4 kommentarer:

Anne sa...

*stor kram*

Dagmar sa...

stor varm kram, Lena!

Annica sa...

Mer kramar

Lena sa...

Tack, ni är toppen!
Kram