2015-03-19

Peanut butter banana milkshake


För något år sedan provade jag en helt fantastisk milkshake på "the cheese cake factory" den innehöll jordnötter, banan och säkert en rad andra inte fullt så nyttiga ingredienser. Min hemma variant är inte heller någon bantningskur men den är grymt god och kommer ganska nära mitt minne av originalet.

Peanut butter banana milkshake (ett stort glas)

50 g vaniljglass (ju gräddigare glass desto krämigare milkshake)
en banan
en stor klick jordnötssmör (ca 2 msk)
ca 1 dl kall mjölk

Lägg allt i mixern och mixa i korta pulser tills det ser krämigt ut. Tillsätt lite mer mjölk om du tycker det är för tjockt. Drick direkt!
Mums!

"Dags för Reklam"
Jag vill också passa på och tipsa om den mixer som jag provat nu in några veckor. Oster Versa, en riktig super blender. Den är helt sjukt effektiv, den förvandlar en massa isbitar till snö på några sekunder, den mixar smoothies och milkshakes på ingen tid alls och jag har so far inte lyckats hitta något jag vill ha mixat som den inte klarar. Den är dessutom hyfsat enkel att rengöra, den gör det lixom själv, bara att köra den en stund med varmt vatten och några droppar diskmedel och sedan skölja, hur lätt som helst. Om jag ska säga något lite negativt så är den ganska stor, å jag har inte så gott om plats i mitt kök. Men vill man ha superkraften av minst en flygplansmotor så gissar jag att det tar lite plats. Jag är iaf helt kär i denna mixer å är mer än nöjd, å det kommer från en som lyckats mixa sönder ett antal blenders och mixerstavar...
Är du nyfiken på Oster Versa så kan du hitta met info här: http://www.acreto.se/Oster

Inga kommentarer: