2012-01-26

Vinn en Ultramix Pro från Electrolux

I går kväll gick tävlingen Årets kock av stapeln. En tävling där sex glada gossar gjorde upp om titeln Årets kock 2012. Vinnare blev Klas Lindberg. Grattis Klas!

En av huvudsponsorerna för tävlingen var Electrolux, de hade försett varje tävlande med varsin  Ultramix Pro graverad med kockens namn, coolt eller hur? Dessa mixers har efter tävlingen samlats in kommer nu att lottas ut av Svenska matbloggare. Å jag har sån tur att jag får tävla ut en av dessa här på bloggen, Yey! Den mixer ni har chans att vinna har används av Daniel Räms vars bidrag var Gotländsk hängmörad oxrygg Bordelaise serverad med rotfrukter från Skags gård. Mmm det låter såå gott.

För att vara med och tävla lämnar du en kommentar där du svarar på frågan Vem vann årets kock i fjol, 2011? och Om du vinner vad blir det första du kommer göra med din nya Ultramix Pro?

Vinn Daniel Räms mixer!

7 kommentarer:

Anne sa...

Jag skulle göra nån rotfruktspuré med mycket brynt smör - jag gjorde en med morötter som blev jättegod men inte så slät.

Björn T. sa...

Tomas Diederichsen vann Årets kock 2011.
Vad älskar barnen mest? Pannkaka så klart! Så det böir nog det första, men varken sista eller enda, som mixern kommer att användas till :-)

Anonym sa...

Hej!! Jag vill jättegärna vara med och tävla om mixern :)

Rätt svar på frågan är Tomas Diederichsen

Det första jag hade gjort med min mixer är att bjuda vännerna på drinkkväll! Ultramix Pro är ju så himla grym så att den kan göra perfekta puréer och krossa is - så det hade varit perfekt till en riktig drinkkväll för tjejerna!

Hoppas på jättetur!!
Kram//Malin
grodmalin@gmail.com

waldiiiin sa...

Tomas Diederichsen blev årets kock 2011! :)

Det första jag skulle göra är att mixa en rikigt len och fin sparrissoppa! Mums!

Kika sa...

Vinnare 2011: TOMAS DIEDERICHSEN Vad ska jag göra med min nya mixer: En vansinnig god smoothie med mango, hallon, vaniljglass och lite kahlua /Kika

Mikael W sa...

Tomas Diederichsen var det som vann - jag skulle göra en milkshake, helt utan banan, men med jordgubb och choklad!

RogerN sa...

Det var Tomas Diederichsen som vann ifjol.
Jag skulle göra min favoritsoppa som är grön ärtsoppa med champange i.