Till förrätt åt vi sushi, vilket var otroligt gott. Jag som tidigare inte alls gillat sushi utan mest tyckt det varit rå fisk och kallt ris skulle helt klart kunna tänka mig äta det igen, om det smakar så gott. Till varmrätt åt jag "Block island swordfish cashew and cracked pepper crusted, Carolina white corn grits, thin green beans and mushrooms". Vilket var fantastiskt gott, jag hade aldrig trott att man på ett så bra sätt kunde kombinera fisk och cashewnötter, detta måste provas mera! Potatismoset, det finns bara ett ord -mums!
En otroligt bra restaurang som är väl värd taxiresan från downtown ut till bushen i buckhead.

På menyn fanns det mesta du kan tänka dig i fisk väg.

Smaskiga och dekorativa sushi bitar till förrätt.

Underbart god svärdfisk med cashewnötter, mums!
1 kommentar:
Åh, svärdfisken ser jättegod ut! Vi får pallra oss till Hattori Sushi snart då, svågerns ställe. Ska vara bland de absolut bästa i Sverige, så det borde ju vara gott. :)
Skicka en kommentar