2006-10-22

Atlanta fish market.

Jag har varit i USA en vecka och har som planerat ätit sååå mycket god mat. Jag hade dock inte trott att jag skulle äta så god fisk som jag gjort. Chefen var med på resan och var snäll och bjöd oss allihopa på middag på Atlanta Fish Market. En jättetrevlig men lite högljud restaurang med alla sorters fisk du kan tänka dig (och flera man inte kan tänka sig) på menyn.
Till förrätt åt vi sushi, vilket var otroligt gott. Jag som tidigare inte alls gillat sushi utan mest tyckt det varit rå fisk och kallt ris skulle helt klart kunna tänka mig äta det igen, om det smakar så gott. Till varmrätt åt jag "Block island swordfish cashew and cracked pepper crusted, Carolina white corn grits, thin green beans and mushrooms". Vilket var fantastiskt gott, jag hade aldrig trott att man på ett så bra sätt kunde kombinera fisk och cashewnötter, detta måste provas mera! Potatismoset, det finns bara ett ord -mums!
En otroligt bra restaurang som är väl värd taxiresan från downtown ut till bushen i buckhead.


På menyn fanns det mesta du kan tänka dig i fisk väg.


Smaskiga och dekorativa sushi bitar till förrätt.


Underbart god svärdfisk med cashewnötter, mums!

1 kommentar:

Anne sa...

Åh, svärdfisken ser jättegod ut! Vi får pallra oss till Hattori Sushi snart då, svågerns ställe. Ska vara bland de absolut bästa i Sverige, så det borde ju vara gott. :)